Om ejendommen

I daglig tale kaldes blokken for "Blok 15 - Humleparken". 

Opførelsesår1975
Antal lejligheder27
MaterialerBBeton og mursten

Boligerne er to, tre og fireværelses lejligheder, som alle har vinduer til begge sider og altan (pånær to i stuen, som har terrasse/minihave). Altanerne vender mod syd-sydvest, hvilket giver godt dagslys i lejlighederne. Fra stuen og altanen er der udsigt til træer og stisystem. Altanerne er ikke indækket. 

Til hver lejlighed hører et tørt og godt ventileret pulterkammer i stueplan. Lige ud for bygningen findes parkeringspladser til vores personbiler. 

Der er et rum til cykler i hver ende af blokken samt en halv kælder, som pt. er ubenyttet, men som vil kunne indrettes til fælles vaskeri eller bordtennis.

Vi har eget gasfyr fra 2010 og varmvandsbeholder til forsyning af varme og varmt vand til lejlighederne. 

Vi har et udhus til affaldssortering, og afhentning af storskrald sker månedligt mellem opgang 639 og blokken ved siden af.

Om foreningen

Foreningen består af ejerne af de 27 lejligheder, som via generalforsamling og en bestyrelse på tre driver og administratoren driver ejendommen. Der føres tilsyn med fælles faciliteter og ejendommens generelle sundhed. 

Foreningen er tilbageholdende med store investeringer i fornyelser, da det gerne skal være billigt at have en lejlighed i vores blok. Reparationer og udskiftninger foretages efter behov og rådgivning fra vores administrator og eksterne rådgivere, da det ikke er noget, vi som ejere selv skal have forstand på. 

Større ændringer besluttes med skyldig hensyntagen til blokejerforeningen, hvor vi er repræsenteret og kan påvirke udviklingen i det fælles område, Humleparken. Blokejerforeningen står i fællesskab for renhold og vedligehold af udearealerne, administration af parkering, snerydning, græsslåning, beskæring af buske mv. Der er to fastansatte ejendomsfunktionærer, og der hyres også firmaer ind til specielle opgaver, fx lægning af nye fortove (2018-19).

Udgifter og forbrug

De månedlige udgifter ligger lavere end i mange tilsvarende blokke/ejerforeninger.

For en 2V på 64 m2 er fællesudgiften 1571 DKK pr måned (2019).  Hertil kommer renovationsafgift på 110 DKK. I forbindelse med forestående renovering af gavle vil fællesudgiften stige med 5-800 DKK pr måned pr lejlighed afhængig af kvadratmeterantallet. For samme lejlighed (nr 639 3. TV) er á conto varmebidrag 550 DKK og vand 425 DKK. 


Aktiviteter

Der afholdes generalforsamling 1 gang årligt i blokken og 1 gang årligt i blokejerforeningen. Hvert år i maj holdes en havedag, og hvis der er opbakning til det, yderligere en havedag i oktober. Næsten hver sommer stiller vi et par borde op på vores fælles græsplæne og nyder et måltid mad og noget at drikke. 

Blokejerforeningens hjemmeside er: humleparken.dk